Om oss

Fra etablering i 2002 har vi bygget oss opp, både i størrelse, nettverk og erfaring. Vi jobber hver dag for å nå vår visjon: Å være bransjens forbilde.

kontor
bg-left
bg-right

Etablert i 2002

mac, iphone og pen

Etablert i 2002

Ditt Kontor AS er en optimal partner i «business-to-business»(B2B) markedet innen print/scan, kaffe/vann, post/papir og lyd/bilde. Ditt Kontor AS er bevisst på målrettet merkevarebygging i Ditt-familien gjennom søsterselskapene: Ditt Grafisk AS, Ditt Klubbhus AS(Sport1) og Bråkmaker AS.

Konsernet er eksklusiv importør av Utax kopi/print/scan og våre selskapers lokasjoner er heleid av morselskapet Re Kopi & Print Holding AS. Virkemidlene er profesjonell markedsføring, høy kompetanse, sterkt internt nettverk og bransjens beste betingelser. Gjennom operative partnere dekker vi hele Norge på landsomfattende leveranser og serviceoppfølging. Vi arbeider aktivt med vår visjon: Bransjens forbilde, og har sammen verdiene: Vi går i takt – Vi er engasjerte – Vi viser mot. Ditt-familien har ca 60 ansatte og omsetter for samlet ca 100 millioner, og har siden oppstart i 2002 hvert eneste år vokst og tjent penger.

Historie

Ditt Kontor As startet opp 1. mars 2002, da under navnet RE KOPI & PRINT AS (medlem i Inventum-kjeden frem til 2008). Selskapet eies fortsatt av Re Kopi & Print Holding As, som igjen eies av hovedgründerne som startet selskapet, Torill & Anders-Gustav Holt.

Hovedfokus fra oppstarten var salg og service på kopi-print systemer. I 2003 utvidet vi til også å inkludere data og rekvisita med egne produktansvarlige. I 2004 ansatte vi flere erfarne medarbeidere innen kopi-print. I 2005 utvidet vi produktbredden med ansettelse av fagansvarlige også innen kontormøbler. I 2006 styrket vi ytterligere vår satsing innen data, lyd og bilde. I 2007 utvidet vi fagkonseptet med ansettelser innen post, papir og ergonomi. I 2008 styrket vi vår posisjon med nytt forretningsbygg for service og salg i moderne lokaler på Revetal i Re kommune, midt i hjertet av Vestfold, som fremstår som dagens hovedkontor, i nye Tønsberg kommune. Samtidig kjøpte vi et lokalt grafisk selskap og fikk markedsføring i eget hus. I 2009 kjøpte Ditt Kontor AS to selskaper i Oslo, med salg og serviceportefølje. I 2011 startet også vi med profesjonell kaffe/vann løsninger for kontormarkedet. Høsten 2012 ble vi også eksklusiv importør for UTAX kopi/print/scan. I 2012 ble det gjort ytterligere et oppkjøp av en konkurrent i Oslo, hvor vi styrket oss ytterligere med portefølje på en ny kundegruppe, samt overtagelse av service tekniker.

ditt kontor ansatte
Sport1 revetal

Høsten 2012 etablerte vi også et eget grafisk selskap, Ditt Grafisk As, som i dag holder til i moderne lokaler på 510m2 på Revetal. Ditt Grafisk sysselsetter i dag 8 faste ansatte og omsatte i 2022 for 14 millioner og vokser stadig med kunder over hele Østlandet.

Januar 2014 overtok vi også Sport1 Revetal, og endret selskapets navn til Ditt Klubbhus As. Denne butikken har i løpet av disse årene blitt ledende på Sport i Vestfold, spesielt innen lagidretter, løp, sykkel og ski. Høsten 2018 ble arealet utvidet til 1500m2, samt ytterligere modernisering og utvidelse sommer 2021 og fremstår som Norges Største Sport 1 butikk. Ditt Klubbhus AS omsatte i 2022 for nesten 60 millioner. Butikken sysselsetter 12 heltids- og 18 deltidsansatte og er ledende på klubber i regionen.

Sommer 2020 gikk vi inn som medstiftere i Bråkmaker AS, et full-service post-production selskap med stor ekspertise og kunder fordelt over hele Norden. Bråkmaker sysselsetter 6 ansatte og omsatte for nærmere 9 millioner i 2022. Se mer på brakmaker.no.

Ditt Kontor as har i 2023 14 ansatte og omsatte i 2022 for ca 35 millioner kroner. Hovedkontoret innen salg og service holder til i moderne kontorer på Revetal i hjertet av Vestfold, med gratis parkering. I tillegg har vi lokale kontorer i Skien og Oslo.

Vår dyktige og smilende administrasjon sørger for at all informasjon blir satt i system, både mot kunder og mot ansatte i hele organisasjonen. Her sørges det for at alt innen telefoni, regnskap, lønn, fakturering, service call logging og utsendelse av rekvisita går til kunde til avtalt tid.

Personlig service til ditt kontor fra Ditt Kontor! Som totalleverandør kan vi i tillegg bidra til enkle og rasjonelle innkjøp, og sørge for at support etter kjøp er like godt ivaretatt som før kjøpet! Kunden får enkel og grei tilgang til en lokal leverandør, som har avtaler med de store distributørene/merkevarene i Norge, samt egen import på vårt største forretningsområde, kopi/print/scan.

Ditt grafisk ansatte
brakmaker

Vi er glade for at vi opplever fortsatt fremgang i markedet, både innen kopi/print/scan, kaffe/vann, grafisk design/trykk/film og sportsutstyr/tekstiler. I all beskjedenhet tror vi dette skyldes et godt tosidig samarbeid med våre forretningsforbindelser. Vårt kundespekter omfatter alt fra kontorer til store produksjonsbedrifter. Ellers er vårt hovedfokus bedrifter som ønsker å handle lokalt, med effektiv kontakt mot kunder som ønsker litt ekstra, gjennom:

Ekspertise og service – Din partner for ditt optimale kontor !

Ditt-familiens verdier: Vi går i takt – Vi er engasjerte – Vi viser mot

Dette forplikter, og våre måleparametre for dette, arbeides det aktivt med internt hos oss. Kundeundersøkelser vil vise om vi fortjener visjonen – Bransjens forbilde.

bg-left
bg-right